(ver)bouw
specials
contact

...nu ook het adres in de regio voor Amerikaanse werk- en vrijetijdskleding van het kwaliteitsmerk Carhartt®

Sinds enige tijd kunt u bij Bouwbedrijf Brekelmans Kaatsheuvel niet alleen terecht voor bouw en renovatie, maar ook voor vrijwel de gehele werk- en vrijetijdskledinglijn van het Amerikaanse merk Carhartt® met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Bouwbedrijf Brekelmans Kaatsheuvel heeft zelf al enige jaren ervaring met dit kledingmerk. Omdat het bedrijf niet alleen hoge eisen stelt aan bouwmaterialen en de verwerking daarvan, maar ook aan de uitstraling van het eigen bedrijf en haar medewerkers, moet ook de werkkleding waarin de medewerkers van het bedrijf zich presenteren, daaraan voldoen.

Carhartt® werkkleding is in tegenstelling tot werkkleding van andere merken, niet slechts sterk en functioneel, maar tevens uiterst modieus. Het is niet verwonderlijk dat deze kleding erg in de smaak valt bij niet alleen de medewerkers van het bouwbedrijf, maar ook bij mensen waarbij het bedrijf over de vloer komt en die graag in hun vrije tijd kleding dragen die tegen een stootje kan en er bovendien leuk uitziet.
Met het oog op de toenemende vraag vanuit de regio heeft Bouwbedrijf Brekelmans Kaatsheuvel besloten om vrijwel de gehele lijn van Carhartt® op bestelling extern te leveren.

Carhartt® biedt niet slechts werk- en vrijetijdskleding gericht op de man. Voor de vrouw is er een speciale lijn, volledig aangepast op haar lichaamscontouren.

Klik hier voor de uitgebreide productcatalogus 'winter' van Carhartt®.

Ziet u een artikel dat u graag wilt bestellen, bel of mail dan gerust even. Hoewel Bouwbedrijf Brekelmans Kaatsheuvel niet alles op voorraad heeft, kunt u in de showroom vaak wel een indruk krijgen van materiaalkwaliteit, kleurstelling en pasvorm aan de hand van vergelijkbare producten.

Op de pagina's 51 en 52 van de productcatalogus vindt u een uitvoerige maattabel die het bestellen vergemakkelijkt.

jackets         vanaf €69,00
broeken        vanaf €50,00
overall          vanaf €75,00
sweatshirts vanaf €45,00
blouses        vanaf €33,00
shirts            vanaf €18,00
accessoires vanaf €14,00

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW, excl. verzendkosten.
Bestellingen vanaf €250,00 worden gratis verzonden binnen Nederland; bij afhalen hiervan ontvangt u een korting van €15,00.

Klik hier voor de uitgebreide prijslijst 'winter' van Carhartt®.