specials
kleding
contact

...traditionele bouwer gespecialiseerd in de bouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden

Of u nu nieuwbouwplannen heeft of graag uw huidige woning wilt aanpassen aan uw wensen, in Bouwbedrijf Brekelmans Kaatsheuvel vindt u een betrouwbare partner. Jarenlange ervaring in de bouwbranche gekoppeld aan passie voor het vak en liefde voor details zijn uw garantie voor perfect uitgevoerd werk.

Bouwbedrijf Brekelmans Kaatsheuvel heeft zich in de loop van de jaren steeds meer gespecialiseerd in de bouw en renovatie van woningen en (de kleinere) bedrijfspanden. Daarbij kan deze aannemer u alle disciplines leveren, van grondwerk tot technische installaties, van betonleverancier tot schilder. Kiest u voor een totaalpakket, dan heeft u gedurende het gehele project slechts één aanspreekpartner en worden de gehele (ver)bouwplanning en het toezicht op het werk voor u verzorgd.

Een gedegen kennis van materialen en oude en hedendaagse bouwtechnieken maken Bouwbedrijf Brekelmans Kaatsheuvel ook de juiste partner voor bouwprojecten die niet standaard zijn. Heeft u bijvoorbeeld een woonkamer met een jaren dertig ornamentplafond en wilt u een aanbouw in dezelfde stijl laten realiseren, dan zorgt Bouwbedrijf Brekelmans Kaatsheuvel ervoor dat bestaand en nieuw naadloos op elkaar aansluiten.
'Oud' wordt met liefde voor het vak gerestaureerd en 'nieuw' wordt perfect aangepast.

Klik hier voor een impressie van (ver)bouwprojecten die Bouwbedrijf Brekelmans reeds heeft gerealiseerd.